26 30 00 50

Vi er ansvarlig logistikpartner
med 40 års erfaring på bagsmækken

kontakt knap

Din totale lager- og distributionspartner

Historien om STV logistik startede i 1983, hvor Stentransporten Vissenbjerg blev grundlagt af Gunner Pedersen. Han startede med 2 biler, som transporterede fra det lokale teglværk Grøftebjerg. Gennem årene udviklede det sig til kørsel med stort set alle former for pallegods med kran til af- og pålæsning, herunder storsække, elementer og trætransport.
​I 2003 blev vognmandsforretningen overtaget af sønnen Heine Pedersen. Der er siden udvidet med lagerhotel for alle former for varer. I dag råder forretningen over 9 kranbiler og 4 sættevognstræk.

I slutningen af 2023 valgte vi at tage navneforandring til STV logistik. Lastet med 40 års erfaring har STV logistik løst utallige udfordringer for vores kunder og skabt pålidelige resultater.
Vi driver logistik for mange typer kunder og har mange forskellige transportopgaver​​. Så stol trygt på vores ekspertise inden for transport og lagerhåndtering.

Vores medarbejdere er fantastiske. I en travl hverdag, hvor der er nok at se til, hjælper vi hinanden med at få virksomheden til at køre gnidningsfrit. Vores kunder er omdrejningspunktet og vi sætter en ære i at levere med omhyggelighed. Hver enkelt medarbejder yder et vigtigt bidrag til helheden. Erfaring og efteruddannelse sikrer, at vi håndterer indsigtfuldt med et minimum af fejl og skader.

Mød vores medarbejdere ›

Vores ansvarlige agenda

Hos STV Logistik tænker vi på fremtiden og ønsker at bidrage til mere miljørigtige løsninger. Når der indkøbes nye lastbiler, lægger vi vægt på ny teknologi og mest mulig miljøhensyn. Vores chauffører efteruddannes løbende til at forebygge og reducere uheld, transportskader, licensbrud, reducere kulstofemissioner og meget mere.

optimeret ruteplanlægning
Optimeret ruteplanlægning

Vi forsøger altid at reducere tomme km, og minimere distancer mellem på- og aflæsning. Vores kunder har også mulighed for at vælge en længere leveringstid for at mindske tomme kilometer. Dette er bedre for miljøet og giver en billigere km-pris for kunden. Derfor kører vi aldrig tomme, men forsøger altid at få returkørsel.​​​

Om STV logistik - lagerhotel med odd size

Vi samarbejder med mange af Danmarks stærke virksomheder