26 30 00 50

Lagerhotel og distributionspartner

STV Logistik er landsdækkende godstransport og lagerhotel. Vi tilbyder firmaer i alle størrelser individuelle og komplette lager- og logistikløsninger. Med Danmarks bedste beliggenhed midt på Fyn kommer vi nemt og sikkert ud til hele landet.

kontakt knap

Få en individuel totalløsning

STV Logistik er mere end et lagerhotel. Vi tilbyder en skræddersyet totalløsning med både udendørs og indendørs lagerplads.

Vores dygtige og kompetente medarbejdere sørger for varemodtagelse, udpakning og ompakning. El-trucks og kraner hjælper effektivt til stærkt understøttet af gode IT løsninger, med brugbar feedback.

Din skalerbare lagerløsning

Med vores fleksible lagerløsninger betaler du kun for den plads, du faktisk bruger. Dette giver dig mulighed for at skalere din lagerkapacitet efter behov og sparer dig for omkostninger og unødigt ressourceforbrug.

lagerhotel billede

Specialiseret I odd size og XL

Vi er eksperter i håndtering og distribution af varer, der ikke passer i standardkasser og på europaller. Uanset hvor specielle dine varer er, håndterer vi sikkert og professionelt. Det betyder færre transportskader, bedre økonomi
og glade kunder.

Beliggenhed. Beliggenhed.

Vores centralt beliggende lagerhotel og ekspertise inden for godstransport sikrer, at dine varer når hurtigt og sikkert ud til dine kunder. Det giver øget effektivitet i din forsyningskæde, færre omkostninger – og dermed større tilfredshed
hos dine kunder.

Danmarkskort med Fyn og Vissenbjerg fremhævet

Lad STV logistik være din foretrukne logistikpartner. Vi tilpasser os dine særlige behov og leverer kundetilpassede løsninger, der matcher din forretning.
Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse dine udfordringer.

kontakt knap
H+H-referencekunde

H+H har et tæt samarbejde med STV logistik omkring distribution af porebeton og kalksandsten.
Som sidste led i vores forsyningskæde er STV logistik en vigtig del af H+Hs ansigt udadtil mod vores kunder.
STV logistik leverer som aftalt og til tiden. Det betyder en meget lav fejl rate og tilfredse kunder.
Jeg sætter stor pris på samarbejdet og kan kun anbefale STV logistik.

Dorthe Storm
Adm. direktør, H+H Nordics